Menu Sluiten

Diensten

Vraag je je af hoe je jouw mensen zo efficiënt mogelijk inzet? Heb je te maken met een ontslag- of ziektegeval? Is je personeelsverloop te hoog? Weet je niet hoeveel mankracht je nodig hebt voor een succesvolle supermarkt? Of wijzigt je formule binnenkort? Wat je vraag ook is, wij hebben het antwoord. Samen behalen we het beoogde resultaat!

Office

Loonkosten­beheersing

Voor ieder HR-vraagstuk kun je bij ons terecht. Zie ons als jouw persoonlijke sparringpartner, waarmee je écht het gewenste resultaat behaalt. Jaar in jaar uit een stabiel loonkostenpercentage: dat is wat we onder andere voor je regelen. Hoe? Door jouw supermarkt regelmatig te bezoeken en jaarlijks een uitgebreide QuickScan uit te voeren, waarbij we focussen op de meest cruciale thema’s.

  • Thema 1: Reduceren (langdurig) ziekteverzuim
  • Thema 2: Controle werkhervattingskas (Whk) beschikking
  • Thema 3: Advies over een kwalitatieve bezetting
  • Thema 4: Inrichting en beoordeling organogram
  • Thema 5: Controle en bewaking cao’s en praktijk
  • Thema 6: Arbodienstverlening speciaal voor supermarktondernemers
Als ondernemer ben ik ontzettend blij met het advies rondom verzuimdossiers. Daarnaast brengen de goede adviseurs je loonkosten al snel in een dalende flow. Daarom kies ik voor Strapo! Gert Lukens, Jumbo Scheemda (Vredenhovenstraat) Jumbo
Neem contact op

Workforce Management

Een efficiënte planning die de kennis en kunde van jouw mensen zoveel mogelijk benut. Die hen motiveert én zelfsturend maakt. Dat is wat we stap voor stap bereiken. We leren je personeel werken met een slimme planningstool en bouwen samen met jou aan een optimalisatieplan waarmee je je normering ruimschoots haalt. Dit doe je niet door harder, maar juist slimmer te werken. Ook aan de borging hebben we natuurlijk gedacht. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Download hier de infographic voor meer informatie.

Bij moeilijke beslissingen helpt Strapo je met een professionele en menselijke aanpak. Hierdoor komen zaken voor alle partijen tot een goed einde. Rien Schot, Jumbo Nieuwerkerk (Polderweg) Jumbo

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een gesprek, onder het genot van een lekker kopje koffie.

Neem contact op